Web Analytics

Alexandra Uşurelu, aplaudată minute în şir la Filarmonica Piteşti

de | 28.09.2017 09:53 | Cultură

9 usureluFilarmonica Pitești a găzduit joi 21 septembrie unul dintre cele mai speciale concerte din ultimii ani. Alexandra Ușurelu, una dintre cele mai speciale și apreciate voci din muzica românească, a avut un concert cu casa închisă alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, orchestră dirijată de Andrei Tudor.

Alexandra Ușurelu a fost aplaudată minute în șir după un concert pur și simplu minunat. Mai trebuie spus că la pian a fost chiar soțul său, Bobby Stoica-piteștean la origini și totodată unul dintre cei mai prolifici compozitori români.
A susţinut peste 300 de concerte de la debutul din 2011. A fost invitată să cânte cu solişti şi trupe de renume din ţară. Primul său album de studio, „La capătul lumii“, a primit distincţia „Cel mai bun album al anului 2015“ şi mai multe nominalizări din partea Societăţii Române de Radiodifuziune, devenind într-un an de la lansare unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România. Interpretarea caldă şi sensibilă i-a adus în cel mai scurt timp admiraţia publicului de toate vârstele. Alexandra Uşurelu a mai fost prezentă la Filarmonica Piteşti, în iunie, anul acesta, în cadrul proiectului „Acusticul de Weekend“.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii