Alertă răpire copil – O fată de 13 ani din judeţul Sibiu a fost luată cu forţa de patru persoane şi urcată într-o maşină

de | 10.02.2022 11:20 | Actualitate, Home

Autorităţile au declanşat mecanismul ”Alertă răpire copil”, în noaptea de miercuri spre joi, după ce o fată de 13 ani din judeţul Sibiu a fost luată cu forţa de patru persoane şi urcată într-un autoturism.

Citește și: Alexandru Nicolae Bociu, numit președinte al ANSVSA

”La data de 9 februarie, în jurul orei 21:20, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 13 ani, CĂLDĂRAR MARIA, din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în curtea unui imobil din localitatea Tălmaciu, a fost luată cu forţa de patru persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută”, a transmis Poliţia Română. 

S-a constituit celula de criză

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru identificarea autoturismului în cauză. ”S-a declanşat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză. Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugaţi să apeleze nr. unic de urgenţă 112”, au mai transmis reprezentanții Poliţiei Române.  

Citește și: INFOTRAFIC: Circulația este blocată pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu

Acest articol este despre: alerta,copil,masina,persoane,politia,sibiu

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole