Web Analytics
scris joi, 30.12.2021

ALERTĂ meteo nowcasting – Cod galben de burniță și polei în județul Argeș

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri seara, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de burniţă şi polei pentru Capitală şi 13 judeţe din Muntenia şi Moldova, dar şi de ceaţă, pentru judeţul Harghita, valabile în orele următoare.

ALERTĂ meteo nowcasting –  Cod galben de burniță și polei în județul Argeș

Potrivit meteorologilor, de miercuri seara, ora 21:00, până joi, la ora 3:00, în Bucureşti şi în judeţele Vrancea (zona joasă), Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Argeş (zona joasă), Buzău (zona joasă), Prahova (zona joasă), Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa (zona joasă), se va semnala ploaie slabă sau burniţă ce local depune polei.

CITEȘTE ȘI: Salariații OMV PETROM anunță continuarea protestelor în stradă în cazul nerezolvării rapide a situației Contractului Colectiv de Muncă

Tot până joi la ora 3:00, în judeţul Vâlcea (zona joasă), se va înregistra local ploaie, care depune polei.

Până la ora 23:00, în judeţul Harghita, în zona depresionară, se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Distribuie!

0 Comentarii