Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

Alertă cu bombă într-un avion plin cu pasageri pe Aeroportul Otopeni

Alertă cu bombă într-un avion plin cu pasageri! Trupele Serviciului Român de Intervenții intervin pe Aeroportul Otopeni din Capitală.

Alertă cu bombă într-un avion plin cu pasageri pe Aeroportul Otopeni

Alertă cu bombă, vineri după-amiază, într-un avion plin cu pasageri. Cursa trebuia să ajungă la Chișinău, însă a făcut o escală neprogramată pe aeroportul Otopeni din Capitala.  Trupele Serviciului Român de Informații s-au deplasat, vineri după-amiază, pe Aeroportul Otopeni din Capitală, după ce un avion care urma să ajungă la Chișinău a cerut o escală neprogramată la București.  Din primele informații, se pare că ar fi izbucnit un scandal la bordul aeronavei și ar fi fost făcute amenințări de anumiți pasageri.

Citește și: Vlad Pascu a scăpat de acuzația de omor calificat

„La data de 14.06.2024, ora 12:51, un bărbat necunoscut, a apelat de pe un număr de telefon neidentificat, serviciul de apeluri de urgență din Republica Moldova, sesizând faptul că o aeronavă ce aparține companiei ”Fly One”, a aterizat la ora 10:15, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și este minat. CMISU a fost informat de către reprezentanți din Republica Moldova cu privire la eveniment, la ora 12:58, apel ce a durat până la ora 12:58”, informează, vineri, Centrul Municipal Integrat pentru Situaţii de Urgenţă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită