Web Analytics

Alegeri în cinci localităţi din Argeş, la final de săptămână

de | 26.01.2023 12:55 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ion Mînzînă: „Anul viitor va fi unul destul de complicat, pentru că trebuie să câștigăm toate alegerile în Argeș”

PSD Argeș a reluat Adunările Generale și conferințele de alegeri în organizațiile locale. La sfârșitul săptămânii trecute, Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și președintele Consiliului Județean Argeș, a fost prezent în Davidești, Mozăceni, Rociu, Suseni și Negrași.

„Să muncim ca să dezvoltăm comunitățile noastre”

„Am avut weekend plin, în care m-am revăzut cu prietenii din teritoriu. Și nu am mers singur în organizațiile în care am avut alegeri. Am fost însoțit, firește, de echipa de la nivel județean – parlamentarii Cristina Mariana Stocheci, Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, Ion Georgescu – primar al orașului Mioveni, Ion Baicea – primar al orașului Costești, Marius Nicolaescu – vicepreședinte al Consiliului Județean, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Ștefan Vlad Niculae, Eduard Dima – director adjunct DRDP București, Petre Funie – primarul comunei Slobozia, Ciprian Turlea – viceprimar al orașului Mioveni, consilieri județeni.

Citește și Medicul Tase s-a alăturat echipei PSD Argeș

Primarul Alin Văduva a fost ales președinte al PSD Davidești! Face treabă bună în comună și sunt convins că nu există concurent pe măsură! La Mozăceni, președintele organizației a fost desemnat viceprimarul Marin Stăncuțu. Primarul din Rociu, Mihai Victor Bălășoiu, a fost ales, fără emoții, președinte al organizației. La Suseni, consilierul local Romică Ciurea a fost ales președinte! La Negrași, primarul Constantin Alexandru a fost reales în fruntea organizației.
Le-am transmis tuturor că, politic, anul viitor va fi unul destul de complicat, pentru că trebuie să câștigăm toate alegerile în Argeș. Și o vom face, pentru că avem un singur lucru de făcut: să muncim ca să dezvoltăm comunitățile noastre și să ducem Argeșul pe primul loc. Și exact asta facem!”,
a transmis Ion Mînzînă.
M.S.

Citește și PSD Argeș a donat sânge în cadrul campaniei organizate de Digi24 la Câmpulung

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *