Albu l-a înlocuit pe Udroiu la Regia de Drumuri

de | 29.06.2017 13:34 | Actualitate

Nicolae Albu

Consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate, joi, 29 iunie, demisia lui Bogdan Udroiu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Regiei de Drumuri şi numirea cu caracter provizoriu a directorului RAR, Nicolae Albu, în funcţia rămasă vacantă.

Consilierii judeţeni au luat act, joi, de demisia lui Bogdan Udroiu, depusă cu două săptămâni în urmă, în contextul implicării acestuia în scandalul de la sediul Poliţiei Mioveni, în urma căruia s-a ales cu dosar penal. Demisia lui Udroiu va deveni însă efectivă începând cu data de 14 iulie.
Tot în aceeaşi zi, a fost votată în unanimitate numirea lui Nicolae Albu, directorul Registrului Auto Român, ca preşedinte provizoriu al Consiliului de Administraţie al Regiei de Drumuri. Mandatul acestuia va începe efectiv pe 15 iulie a.c. Potrivit hotărârii Consiliului Judeţean, Albu va conduce Regia de Drumuri Argeş timp de patru luni, cu posibilitate de prelungire a mandatului pentru încă două luni.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...