Web Analytics

Albeștii de Argeș va beneficia de 80.000 de dolari pentru montarea de panouri fotovoltaice

de | 16.03.2022 08:29 | Actualitate, Politica si Administratie

Guvernul va adopta săptămâna aceasta, pachetul de măsuri care să reducă presiunea generată de facturile la energie și gaze naturale. Executivul va interveni și în favoarea antreprenorilor, printr-un set de soluții care include plafonări și compensări ale prețurilor la energie și gaze naturale, pentru un an de zile, începând cu luna aprilie.

Citește și Echipa de handbal a Mioveniului joacă meciul de acasă din următoarea etapă la Pitești

Prin acest pachet, Guvernul condus de premierul Nicolae Ciucă dorește să facă față provocărilor ridicate pe piața europeană și să garanteze continuitate, stabilitate și predictibilitate atât mediului de afaceri, cât și populației.

În acest context, comuna Albeștii de Argeș va beneficia de fonduri în valoare de 80.000 de dolari de la Fondul de Eficienţă Energetică pentru montarea de panouri fotovoltaice la Stația de alimentare cu apă a comunei. ”Această investiție va diminua considerabil cheltuielile comunei cu energia electrică, banii economisiți urmând a fi alocați în alte proiecte de dezvoltare”, a anunțat Gabriel Popa, primarul comunei Albeștii de Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *