Web Analytics
scris luni, 28.08.2023

Albeștii de Argeș: Se lucrează intens la modernizarea infrastructurii rutiere

În comuna Albeștii de Argeș se lucrează intens la modernizarea infrastructurii rutiere. Lipsa ploilor ajută la grăbirea ritmului de asfaltare a drumurilor, motiv pentru care autoritățile locale trag nădejde că investiția va fi finalizată până la sfârșitul acestui an.

Albeștii de Argeș: Se lucrează intens la modernizarea infrastructurii rutiere

”Am asfaltat deja 3,5 km din totalul de 11,5 km, cât cuprinde proiectul. Acum turnăm asfalt în satul Florieni, pe o lungime de 1,8 km. Concomitent, s-au realizat și șanțuri dalate și/sau rigole pentru scurgerea apelor pluviale, pe o lungime de aproximativ 5 km. Eu zic că în acest ritm nu avem cum să nu finalizăm investiția până la sfârșitul anului.

Citește și Hârtiești: Reținut de polițiști după ce ar fi sustras un cal

Important pentru comuna noastră este faptul că, după finalizarea acestui proiect, ne mai rămân în jur de 20 de km de drumuri fără asfalt, adică doar 20% din ceea ce înseamnă infrastructura rutieră a comunei Albeștii de Argeș. Cu 80% din drumuri modernizate, ne putem declara mulțumiți. Asta nu înseamnă că nu vom face eforturi pentru a găsi soluții financiare și pentru restul tronsoanelor”, a declarat primarul Gabriel Popa.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Porțiunea dintre Candesti-Bratia 7km o sa fie asfaltati ,daca nu trebuie sa faci un ocol de 30km tipic pentru noi argeșeni sa te apuci de o treaba și și lași neterminată.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...