Web Analytics
scris sâmbătă, 10.02.2024

Ajutor pentru un copil de doar un an şi jumătate bolnav de inimă

Matei, un copil de doar un an și jumătate, are nevoie de ajutor. Trupul său firav trebuie să suporte o operaţie pe cord deschis, iar părinții săi au nevoie de ajutor pentru cheltuielile respective.

Ajutor pentru un copil de doar un an şi jumătate bolnav de inimă

Citește și: Elev arestat preventiv pentru trafic de droguri


Cornelia a născut prematur, apoi Matei a facut icter, avea suflu sistolic, inima mică bătea anormal și medicii l-au pus în incubator pentru o lună, conform observatornews.ro. La șapte luni, Matei a început să obosească repede, se învinețea când plângea și a început să primească tratament pentru tensiune. Singura lui salvare este o operație pe cord.
Operațiile vor fi făcute gratuit de o echipă medicală formată din chirurgi britanici care vor lucra alături de echipa profesorului universitar doctor Victor Costache, seful Secție Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Clinic SANADOR din București. Părinții ar trebui să plătească pentru consumabilele și tratamentul din timpul operațiilor, pentru ATI și spitalizare. Cei care au posibilitatea pot dona 2 Euro printr-un SMS la numarul 8848, număr fără recurență, prin plată cu cardul sau prin transfer bancar. Românii din străinătate pot sprijini donând prin PayPal. Donațiile ajung în fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut din care va fi ajutat și Matei, conform observatornews.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *