AJF Argeș – precizări privind participarea la cursul de perfecționare pentru Licența UEFA C

de | 10.04.2022 14:44 | Actualitate, Home, Sport

În vederea preschimbării cardului/Licența UEFA C, toți posesorii unui astfel de card sunt obligați să participe la cursul de perfecționare ce are o durată de două ore, care se va desfășura în data de 04 mai 2022, începând cu ora 16.30, în sala de ședințe de la sediul Asociației Județene de Fotbal Argeș.

Citește și: Ne-a bătut și Farul acasă și FC Argeș devine Clinceniul play-off-ului

Conducerea AJF Argeș le amintește tuturor antrenorilor care posedă acest tip de licență că, fără acest curs, noile carduri nu se pot solicita la Federația Română de Fotbal. (A.N)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Popa Catalin , cu stimă.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed