Web Analytics

Află care este costul real al electronicelor și electrocasnicelor prin aplicația InfoCons

de | 10.11.2022 12:41 | Actualitate, Home

Având în vedere că Black Friday se apropie, iar consumatorii se vor îndrepta către produsele electronice și electrocasnice care vor avea un preț redus considerabil, InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu o aplicație pentru estimarea costului de utilizare a produsului în cei doi ani de garanție.

Altfel spus, consumatorii vor putea să estimeze costul aferent consumului de energiei pentru fiecare produs scanat. De asemenea, prin intermediul aplicației gratuite InfoCons, consumatorii pot compara produsele electronice și electrocasnice pe care și le doresc de Black Friday, pot verifica corectitudinea informațiilor afișate pe produse prin scanarea codului QR de pe eticheta energetică și pot afla informații direct pe telefonul mobil, precum: clasa energetică; producător; informații tip caracteristici tehnice; posibilitatea de a face o sesizare direct din aplicatie.

Citește și InfoCons. Atenție la alertele emise de UE înainte de Black Friday!

Produsele electronice și electrocasnice care pot fi scanate fac parte din categoriile: mașini de spălat haine, mașini de spălat vase, frigidere, uscătoare, televizoare și monitoare pentru computer.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *