Web Analytics

InfoCons. Atenție la alertele emise de UE înainte de Black Friday!

de | 9.11.2022 12:31 | Actualitate, Economie, Home

În această perioadă, când magazinele anunță tot felul de promoții de Black Friday, cumpărătorii trebuie să fie atenți la produsele pe care le achiziționeză. Este și motivul pentru care, platforma InfoCons (Protecția Consumatorilor) vine cu alerte rapide pentru produsele nealimentare la nivelul Uniunii Europene.

Citește și: Bacșișul va fi impozitat cu 10% de la 1 ianuarie 2023

Pentru a fi la curent cu toate alertele emise de Uniunea Europeană, InfoCons pune la dispoziția consumatorilor Aplicația Gratuită InfoCons. Prin descărcarea aplicației de pe App Store, Google Play sau App Gallery, consumatorii au acces direct și transparent la alertele pentru produsele nealimentare, actualizate zilnic și însoțite de detalii precum: denumire produs; țara vizată; gradul de risc; originea produsului; data la care intră alerta în vigoare; imaginea cu produsul ce face obiectul alertei.

Produsele ce fac obiectul alertelor rapide prezintă riscuri de ștrangulare, răni, sufocare, electrocutare, apariția anumitor boli sau alergii etc. Cele mai recente alerte vizează anumite sortimente de tricori, uscătoare de păr, prize, scaune pentru copii, apă de parfum, jucării, jante etc.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *