Afaceristul libanez Mohammad Murad şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa

de | 3.08.2020 08:51 | Actualitate

Omul de afaceri Mohammad Murad, patron al unui cunoscut grup hotelier şi preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, a anunţat oficial că va candida ca independent la funcţia de primar al Constanţei.

Murad și-a anunțat candidatura cu ocazia unei festivităţi organizate, sâmbătă seara, pentru redeschiderea complexului Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din staţiunea Olimp.

Mohammad Murad a declarat că va candida la funcţia de edil şef al muncipiului Constanţa sub sloganul ”Un primar care te ascultă”, sugerând că obiectivul său este să redea oraşului strălucirea de odinioară.

″Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu … Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei… În viaţă, când asumi o răspundere şi ai un eşec, trebuie să îl asumi. Din păcate, clasa politică are un eşec şi în special în administraţia locală. Are un eşec pentru că nu am putut noi ani de zile, din toate punctele de vedere, să schimbăm lucrurile în aşa fel încât să nu fim miraţi cât de frumos este în Turcia, în Grecia, în Italia sau în Franţa”, a afirmat Murad.

Cunoscutul om de afaceri libanez are un business în Argeş

Deţinătorul lanţului hotelier Phoenicia Hotels patronează şi o cunoscută societate din Argeş, respeciv MGC Topoloveni. În judeţul nostru, familia lui Murad investeşte din 2002, când a achiziționat fabrica de conserve din Topoloveni, înfiinţată în 1901.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii