Web Analytics

Aeroportul Otopeni închide temporar o parte din ghișeele de check-in

de | 10.10.2022 13:22 | Actualitate, Home

Începând de astăzi, Aeroportul Otopeni închide, pe rând, câte una dintre cele două ”insule” de check-in din aerogară (fiecare având 52 ghișee), iar celelalte două insule, din zona nouă a aerogării, vor funcționa la capacitate maximă.
Ghișeele de check-in închise fac parte din procesul de modernizare a echipamentelor de procesare a bagajelor de cală pe fluxul de plecări, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București S.A. Contractul va fi derulat pe o perioadă de doi ani și va asigura înlocuirea sistemului de procesare a bagajelor de cală din aerogara veche Plecări. La finalizarea lucrărilor, capacitatea de procesare a bagajelor pe fluxul de plecări va crește cu 40% și vor fi disponibile și 12 ghișee.

Citește și: Adrian Bughiu și Ciprian Țurlea au reprezentat PSD Argeș la Forumul Aleșilor Locali de la Chișinău


Singura perioadă mai dificilă pe parcursul derulării proiectului este în octombrie 2022 – august 2023, în care capacitatea va fi redusă cu 25%. După înlocuirea echipamentelor din prima zonă de check-in, capacitatea va reveni la 100%, iar după înlocuirea celor din a doua zonă, capacitatea totală va ajunge la 140% față de cea actuală. În acest sens, CN Aeroporturi București recomandă pasagerilor să se prezinte la aeroport cu 3 ore înainte de ora programată pentru zbor.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *