Web Analytics

Adrian Bughiu și Ciprian Țurlea au reprezentat PSD Argeș la Forumul Aleșilor Locali de la Chișinău

de | 10.10.2022 10:53 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Adrian Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, și Ciprian Țurlea, viceprimarul orașului Mioveni, au reprezentat PSD Argeș la Forumul Aleșilor Locali de la Chișinău organizat sub motto-ul „Unire prin Infrastructură”.

Delegația României, formată din primari, președinți de Consilii Județene și parlamentari a fost condusă de fostul ministru de Externe, vicepreședintele PSD Titus Corlățean.

Citește și: A murit chestorul Dan Fătuloiu

Forumul Aleșilor Locali ai Partidului Democrat din Moldova și ai Partidului Social Democrat din România a fost o întâlnire extrem de plină de teme de interes comun, obiectivul final fiind acela ca PSD România să sprijine Partidul Democrat în efortul de a reprezenta alternativa familiei sociale europene pe scena politică din Republica Moldova.

Este foarte limpede că, în contextul extrem de agresiv și de complex, politica din Moldova trebuie să graviteze, la fel ca și în România, în jurul marilor familii politice europene. Cu atât mai mult în Moldova, care depune eforturi considerabile de a accede în structurile europene și de a scăpa de influența Moscovei.

„În acest context, amintim printre temele luate în discuție politicile de bună practică în atragerea fondurilor europene în vederea modernizării infrastructurii locale sau sprijinirea, prin acordurile de înfrățire între autoritățile publice locale din România și Moldova, a unei game mai largi de probleme locale.”, a transmis PSD Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *