Web Analytics

Aeroportul Internațional Băneasa se redeschide pe 1 august

de | 31.07.2022 18:06 | Actualitate, Economie, Home

Mâine, 1 august 2022, Aeroportul Internațional București Aurel Vlaicu (Băneasa) urmează să se redeschidă, după o pauză de 9 ani. Decizia vine în urma aniversării a 110 ani de la inaugurare, transmite George Dorobanțu, Directorul Companiei Aeroporturi București, pentru Radio România Actualități.

Dorobanțu a precizat faptul că în ultimii ani, aeroportul a trecut printr-un program de modernizare a clădirilor și a echipamentelor aeroportuare și că trei companii sunt gata de a da startul cursele de linie și charter pe Băneasa, potrivit Digi24.

Citește și: Ministrul Educației: “Elevii vor da examen de admitere la toate liceele”

“Avem deja trei discuții avansate în stadiu de semnare contracte care să opereze de la Băneasa. Este vorba despre Ryanair care caută soluții pentru a-și crește baza de aeronave din România, vor opera două zboruri din sezonul de toamnă sau iarnă, Air Connect care și-a anunțat intenția să opereze și de pe Băneasa, momentan ei sunt autorizați pentru Otopeni dar vor opera și la Băneasa, pentru zboruri cu aeronave ATR de scurtă distanță. Mai este o companie înregistrată în Republica Moldova, Fly One pentru curse tip charter, Băneasa-Chișinău. “, a declarat George Dorobanțu, director demisionar al CNAB.

De asemenea, se anunță că timpul de îmbarcare la aeroportul Băneasa va fi chiar de sub o oră.

Foto: oradesibiu.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *