Web Analytics
scris joi, 30.11.2023

Adrian Scarlatache: „La FC Argeş nu mai putem vorbi despre play-off, ci despre câştigarea play-out-ului”

Fotbalistul Adrian Scarlatache de la FC Argeș ne-a vorbit despre prestația violeților din ultimele partide și despre obiectivul formației din Trivale, raportat la actuala situație, anume clasarea pe locul 15.
„Am avut acum o serie rea de meciuri, nu se aștepta nimeni la ea. Nici noi nu ne așteptam ca după victoria de la Buzău, când aveam, așa, o încredere foarte mare că vom reuși să legăm victoriile. Din păcate, am avut seria asta negativă și, sincer, nu cred că meritam să o avem având în vedere cum am jucat. De exemplu, cu Chiajna, am jucat foarte bine, am luat gol dintr-o fază fixă și am pierdut meciul. Cu Slobozia la fel, am jucat mult mai bine ca ei, am avut ocazii, dar am luat gol dintr-un corner, la fel, iar acum, cu Ceahlăul, într-adevăr am avut un meci prost, trebuie să recunoaștem.

Adrian Scarlatache: „La FC Argeş nu mai putem vorbi despre play-off, ci despre câştigarea play-out-ului”

Dar, chiar și așa, aceeași fază, penalty în minutul 7 sau 8, tot dintr-un corner și așa s-a scris istoria acestui meci. Când începi de la 1-0… Eu cred că a fost și o doză de ghinion în meciurile astea. Cu siguranță am fi meritat mai mult, asta este clar, mai multe puncte, dar trebuie să fim realiști și să recunoaștem că nici noi, ca echipă, nu am fost la un nivel foarte ridicat. Dacă ești o echipă mare și cu pretenții, poți să revii de la 1-0 și să câștigi cu 2-1 sau măcar să faci un egal, iar noi nu am reușit să facem asta. Până acum s-a vorbit despre play-off, acum nu știu dacă putem vorbi despre evitarea retrogradării, dar nu cred că echipa aceasta va avea probleme să se salveze.

Dar, într-adevăr, nu mai putem vorbi despre play-off, ci despre câștigarea play-out-ului. Acesta este obiectivul. Dacă câștigi play-out-ul și, dacă ai un pic de noroc ca trei echipe din play-off să nu aibă drept de promovare, ceea ce este foarte posibil să se întâmple, ai mai avea o șansă să joci barajul de promovare în Liga I. Situația este foarte rea, nu se gândea nimeni ca o echipă ca FC Argeș o să fie în play-out, dar asta este situația, acum trebuie să fim realiști și trebuie să ne concentrăm pe play-out și pe câștigarea lui. Pentru noi, orice meci este ca o finală, deja am pierdut foarte multe meciuri și nu ne mai permitem pași greșiți. Imaginea noastră are puternic de suferit, nu este plăcut să fii în Liga a doua, pe locul 15, așa că următorul meci este capital pentru noi. Atmosfera la echipă nu este una foarte proastă, este mai degrabă una apăsătoare!”.

Citește și Răzvan Tunaru: „Poate se ajunge ca şi locul 7 să fie la un baraj”

Citește și Sorin Căprărescu, team-manager la FC Argeş Basketball: „Dorim calificarea în semifinalele campionatului”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...