Web Analytics
scris joi, 02.02.2023

Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „S-au schimbat multe lucruri de când a venit Nicolae Dică antrenor”

Întrebat despre ultimele rezultate, două victorii, despre confruntările viitoare cu Sepsi și Universitatea Cluj, despre ce s-a schimbat la echipă, dar și despre situația financiară, Adrian Scarlatache, căpitanul celor de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”Ultimele meciuri au fost două jocuri bune, am jucat bine în ambele meciuri și meritam să le câștigăm pe amândouă. A fost un altfel de joc, un alt gen de joc față de anul trecut. Jucătorii noi văd că încep să ne ajute și suntem fericiți. Totuși, vă dați seama că nu am realizat nimic, tot pe ultimul loc suntem și sperăm să câștigăm meciuri. S-au schimbat multe lucruri de când a venit Nicolae Dică antrenor, cel puțin cum am văzut eu din teren.

Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „S-au schimbat multe lucruri de când a venit Nicolae Dică antrenor”

S-a schimbat mentalitatea, au venit jucători noi care ne ajută, plus că este o emulație acum printre jucători că a venit antrenor nou la echipă. Fiecare jucător vrea să demonstreze, avem acum și concurență, sunt câte doi jucători pe fiecare post, fiecare își dorește să joace și e normal să fie așa. Până la urmă, concurența creează performanță și eu cred că este un lucru foarte bun. Acum mergem la fiecare meci să-l câștigăm, nu ne mai apărăm cum o făceam odată și cred că asta se vede și în teren.

Urmează meciul cu Sepsi, unul foarte greu pentru că Sepsi are o echipă bună și cred că valoric sunt un pic peste noi. Dar jucăm acasă și cred că dacă vom face un meci cum am făcut cu Petrolul avem șanse să scoatem punct sau puncte, important este să nu pierdem. Cu Universitatea Cluj cred că va fi un meci de șase puncte, acolo, este clar că trebuie să mergem să câștigăm. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla… Trebuie să pregătim meciurile așa cum trebuie… Șansele de salvare de la retrogradare au mai crescut un pic, sigur că încă sunt mici, trebuie să fim realiști.
Referitor la partea financiară, pot spune că în mare parte lucrurile s-au rezolvat, suntem aproape la zi; cred că în luna februarie când ne vor plăti salariile vom fi la zi. Au făcut eforturi cei din club și important este că suntem foarte bine acum”.

Citește și A doua victorie consecutivă cu Nicolae Dică antrenor: UTA Arad – CS Mioveni 1-2

Citește și Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „Nu am primit încă salariile restante, avem promisiuni că vom primi o parte din bani”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită