Web Analytics

Adrian Mutu – favoritul FRF pentru funcția de selecționer al României

de | 26.11.2021 13:40 | Actualitate, Sport

Contractul lui Mirel Rădoi cu Federația Română de Fotbal se va încheia peste câteva zile, la sfârșitul lunii noiembrie, iar FRF pare că a găsit deja un înlocuitor.

După refuzurile lui Gică Hagi și Răzvan Lucescu, oficialii FRF și-au îndreptat atenția către argeșeanul Adrian Mutu. De fapt, atenția ar fi fost îndreptată încă de la început în acea directie, iar vocile rele spun că ofertele pentru Hagi și Lucescu junior au făcut parte dintr-un plan bine gândit de șefii FRF.

CITEȘTE ȘI: Jucătorii de la Energia Stolnici care au bătut arbitrii au fost daţi afară

Astăzi, Comisia Tehnică a FRF va cere membrilor ei propuneri pentru noul selecționer. Și, conform Fanatik.ro, cele mai multe dintre voturi merg către Mutu. Propunerea va ajunge apoi la Răzvan Burleanu și cel mai probabil ca până la finalul acestui an să avem un nou selecționer. Fiind liber de contract după despărțirea de FC U Craiova, Adrian Mutu are avantajul de a cunoaște mai mulți jucători, pe care i-a pregătit în timpul mandatului de la reprezentativa de tineret, dar și pretenții financiare reduse, un aspect foarte important pentru o Federație care n-o duce prea bine la acest capitol.

CITEȘTE ȘI: Derby pentru play-off! UTA – FC Argeș, sâmbătă, ora 17.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

Șapte meciuri a pregătit Adrian Mutu naționala de tineret în perioada 14 ianuarie 2020 – 20 mai 2021: 3 victorii, 3 egaluri și un eșec. Mutu a antrenat patru echipe în carieră: FC Voluntari, Al Wahda U23, naționala de tineret și FC U Craiova.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii