Web Analytics

Adrian Miuțescu: „Societatea noastră are nevoie de copii educaţi şi sănătoşi, copii de care să fim mândri!”

de | 1.06.2021 11:58 | Actualitate

Deputatul Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, a transmis în mediul online următorul mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului:

„ Ziua Internaţională a Copilului este un prilej de a sărbători în fiecare an puritatea şi inocenţa copilăriei. Astăzi, de ziua lor, le urăm “La mulţi ani!” tuturor copiilor, dorindu-le să aibă o zi plină de bucurie, înconjuraţi de căldura şi dragostea celor apropiaţi. În același timp, celebrăm drepturile copiilor şi datoria, pe care fiecare dintre noi o avem, de a le oferi o creştere şi dezvoltare armonioasă. 

CITESTE SI De 1 iunie, Ludovic Orban așteaptă copiii în biroul de la Camera Deputaților

Societatea noastră are nevoie de copii educaţi şi sănătoşi, copii de care să fim mândri. Copiii sunt cea mai prețioasă avere a unei naţiuni, iar modul în care aceştia vor creşte şi vor evolua, devenind la rândul lor adulţi, reprezintă garanţia stabilităţii şi siguranţei generaţiilor viitoare. Ca părinte, bunic, dar și ca om politic, am datoria de a încerca să le ofer copiilor șansa la un viitor mai bun, într-o țară care să le ofere condiții favorabile dezvoltării personale și profesionale. 

La mulți ani tuturor copiilor!”, a precizat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii