Web Analytics

Adrian Miuțescu se autoizolează. Cere DSP-ului testarea pentru coronavirus

de | 13.03.2020 14:10 | Actualitate

 

În această săptămână Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș a participat la mai multe întruniri inclusiv la ședința de birou la care a participat și Vergil Chițac, senatorul depistat cu COVID-19. În atare situație liderul liberal a decis autoizolarea la domiciliu și a cerut DSP-ului testarea pentru coronavirus.

”Legat de informațiile apărute în spațiul public, unele rău intenționate, doresc să fac următoarele precizări. Astăzi am avut o întâlnire cu domnul prefect atât pe tema epidemiei și pe combaterea ei în județul Argeș cât și pe tema altor subiecte de interes județean. În timpul discuției din biroul domnului prefect am aflat de la televizor decizia premierului de a solicita izolarea membrilor Guvernului și a membrilor Biroul Permanent Național. Săptămâna aceasta am participat la multe întruniri, inclusiv la ședința de birou luni la care a participat și domnul senator Vergil Chițac. Eu am stat la o distanță considerabilă de domnia sa, nu am interacționat direct. Apoi am avut întâlniri de lucru cu miniștrii, am fost la birou, am urmat activitatea cotidiană.

Astfel, pentru a elimina orice suspiciune, am decis să solicit o echipă de la Direcția de Sănătate Publică pentru a efectua testul pentru depistarea COVID-19 atât mie cât și domnului prefect. De asemenea, am discutat telefonic, în urma cu câteva minute, cu domnul prim-ministru Ludovic Orban și recomandarea domniei sale este autoizolarea la domiciliu pentru toți membrii Guvernului și pentru membrii BPN. Același lucru îl voi face și eu, voi intra în autoizolare la Curtea de Argeș” a spus președinte PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Pai de ce numai ei sa fie testati? Au mai multe d’alea? Poate vreau si eu, si tu. Toti am vrea sa fim testati, cu toate ca testul nu ne vindeca doar ne-ar ajuta, eventual, sa ne izolam fata de cei sanatosi. Stabii tot pe stabii o fac, indiferent de partid. Le tremura izmenele la gandul ca ar putea fi contaminati.