Web Analytics

Adrian Bughiu, vicepreședinte CJ Argeș: „Este un act iresponsabil eliminarea voucherelor de vacanță!”

de | 10.02.2021 12:45 | Actualitate, Politica si Administratie

???????????????????????? ????â???????? ???????????????????????????????? ???????????? ???? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????? ????????????????????ță, ???????????????????????????? ???????? ???????????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ????????????ș???????????????????? ????????????ă???????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????? ????????????????ă, ???????? ???????????????????????? ???? ????????????????????ă???????????? ????????????ș???????????????????? ????????????????????????????ăț???????? î???? ????????????????????????. ????????????????????????????, ș???? ???????????????? ???????????????????????????? ????-???????? ????????????????????????????????????, ???????????? ???????? ???????? ????????????????????????????????ț???????? ????????????????????????ă, ????????????????????????????????????????????, ????????????????????ț????????…

Avantajele sunt pentru toate părțile, inclusiv pentru angajatori, prin scutirea de la contribuția asiguratorie pentru muncă, spune Adrian Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș. 
„De peste 3 ani, voucherele de vacanță generează consum și reprezintă o gură de oxigen în industria turistică aflată în cădere liberă, într-o perioadă dificilă generată de pandemia de COVID.
Consider că este un act iresponsabil din partea guvernului condus de Florin Cîțu de a elimina stimulentul financiar ce constituia o susținere importantă pentru sectorul turistic.
Conform statisticilor, aproximativ  milion de români își petrec vacanțele anual în țară folosind voucherele de vacanță.
Nu imi doresc să asistăm la un colaps în turism, doar pentru că guvernul nu știe cum să-și organizeze bugetul.
 Sper totuși ca executivul să revină la această idee proastă, ca și la celelalte măsuri absurde de economie la buget, care îngroapă efectiv speranțele unui popor întreg de a avea un trai decent, după un an 2020 foarte dificil…
 În schimb, Consiliul Județean Argeș depune toate eforturile pentru relansarea turismului în zona de nord a județului prin valorificarea tuturor obiectivelor turistice emblematice pentru argeșeni.”, afirmă Adrian Bughiu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bugetarii au salarii foarte mari , multe zile libere, prime, vinerea scurta si mai vor si vacante gratuite. Privatii in marea lor majoritate au minim pe economie, muncesc si sambata si in sarbatorile legale . Astia la cine sa se planga ? Iar tu cu 20000 de lei pe luna salariu de la stat si alte sporuri, ciocu’ mai mic. Sau treci la privat.