Web Analytics

Administratorul drumului pe care duba mascaților a omorât un om a fost amendat

de | 21.02.2018 17:51 | Actualitate

 accident2
 
După accidentul în care o dubă a mascaţilor IJP Argeş a omorât un om, Poliţia a amendat administratorul drumului. Districtul Cepari, din cadrul Companiei Judeţene de Drumuri, a primit o amendă de 14.500 de lei pentru că n-a deszăpezit DJ 703 I. Pe respectivul drumul, în acelaşi loc, s-au produs, marți dimineață, două accidente rutiere, în mai puțin de un sfert de oră. 
Ambele în aceeași curbă, pe raza localităţii Mălureni. 
 
În primul caz, autovehiculul IJP Argeş, care se întorcea dintr-o misiune desfăşurată pe raza comunei, l-a acroşat pe bărbatul de 57 de ani care se afla în stradă şi l-a proiectat într-un stâlp, sub privirile înmărmurite ale fratelui victimei, aflat pe bicicletă. Omul a fost dus în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, dar n-a mai supravieţuit.
 
Cel de-al doilea accident a avut loc cu doar 10 minute mai târziu, în exact aceeaşi intersecţie. Un taxi a derapat şi a lovit, la rândul său, duba mascaţilorl IJP,  rămasă în şanţ după ce a lovit pietonul. În urma celui de-al doilea impact nu au mai rezultat victime.
 
Iată ce a declarat, astăzi, pentru Jurnal de Argeș, agentul principal de poliţie Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IJP Argeş: „Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii