Web Analytics

Adjuncta Inspectoratului Şcolar are Covid

de | 16.12.2020 13:39 | Actualitate, Dezvăluiri

# „Din păcate, fiica cea mare, de 17 ani, este şi ea infectată”, ne-a spus Cătălina Dumitraşcu

# Cum și unde v-ați infectat cu Covid-19?
– Nu aș putea să vă spun unde m-am infectat, nu sunt într-o stare de sănătate proastă, din fericire am avut o formă ușoară a bolii. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Suntem în izolare și mai avem șase zile și se va termina. Nu am avut simptome grave sau grele, să spunem așa.
# Ce fel de simptome ați avut?
– Am făcut febră nu foarte mare într-o singură zi, am tușit, am amețit un pic. Atât. Iar după trei zile simptomele legate de tuse și de amețeală s-au atenuat, însă mirosul încă nu mi-a revenit.
# Ați urmat tratamentul prescris de medicul de familie?
– Da, am avut tratament prescris de medicul de familie. Cu această ocazie vreau să fac o mențiune, pentru că a fost un lucru care m-a surprins foarte plăcut în perioada asta, și anume că atât cei de la DSP, care m-au contactat pentru ancheta epidemiologică, dar și cei de la Poliție, pentru că m-au sunat în fiecare zi, au fost extrem de politicoși și de încurajatori. M-au făcut să mă simt cumva bine, știind că cineva are totuși grijă și te tratează cu mult respect și cu multă politețe. Asta a fost surpriza plăcută a ultimei perioade.

Citește și Stenograme incendiare! Mămica de la Grădiniţa „Căsuţa poveştilor” l-a înregistrat pe şeful ISJ Argeş

Citește și Firma de familie a adjunctei Jianu – trei contracte cu ISJ Argeş în doar o lună

Citește și După articolul din Jurnalul de Argeş, ISJ Argeş a făcut verificări în scandalul camerelor de supraveghere de la Grădiniţa „Căsuţa poveştilor”

„Niciunul dintre colegii de la ISJ nu a fost infectat”

# Ce ne puteți spune despre contacții dvs. direcți de la Inspectoratul Școlar Județean Argeș?
– Niciunul dintre colegii mei nu a fost infectat cu noul coronavirus, nu a manifestat simptome de boală ulterior.
# Familia?
– Din păcate, fiica cea mare, care are 17 ani, este și ea infectată, dar se simte bine și, la fel, a avut și ea simptome ușoare.
# Ce le transmiteți argeșenilor în legătură cu acest virus?
– Să nu intre în panică, pentru că este o perioadă care trece și simptomele se atenuează ușor-ușor, cu răbdare. Trebuie să aibă încredere în sfaturile medicilor și să contacteze imediat medicul de familie. Eu am avut încredere și am urmat întocmai tratamentul, motiv pentru care, după câteva zile, m-am simțit bine. În cazul în care febra persistă, trebuie mers de urgență la spital sau anunțată ambulanța sau medicul de familie. Totul trece fără panică.
# Ce fel de tratament ați urmat?
– Nu știu dacă este bine să vă spun ce tratament am urmat, pentru că părerile sunt împărțite și știu că unii medici recomandă antibioticul, alții doar antiviral. Nu aș vrea să vă spun ce tratament am urmat. Cred că cel mai bine este să urmăm sfatul medicului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce campanie de vaccinare face Isj Argeș din moment ce șefii nu s au vaccinat?
    E valabil numai pt profesori?
    Domniile lor doar îndeamnă la vaccinare…..
    Știe Domnul ministru Câmpeanu?