ACUM! Trei autoturisme implicate într-un accident rutier în centrul Piteștiului

de | 22.12.2021 10:54 | Actualitate, Home

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier petrecut în urmă cu câteva momente pe Bulevardul Republicii din municipiul reședință de județ, în fața sucursalei BCR. Din primele informații, se pare că șoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat și nu a semnalizat când a schimbat sensul de mers, intrând forțat într-un alt participant la trafic ca să evite impactul, astfel încât cel de-al doilea autotursism a fost proiectat într-o mașină parcată.

CITEȘTE ȘI: Gospodărie făcută SCRUM, la Davidești!

Din fericire, în urma evenimentului rutier, nimeni nu a fost rănit, dar circulația rutieră se desfășoară în aceste momente cu dificultate. La fața locului s-au deplasat polițștii pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Sursa foto: Info Trafic Pitești

Acest articol este despre: accident,autoturisme,bcr,centru,pitesti,soferi

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....