Web Analytics

Acum e limpede cine se va bate cu PSD-ul la Primăria Piteşti

de | 26.11.2015 15:30 | Politica si Administratie

# Narcis Sofianu a rămas singurul candidat PNL pentru scaunul de edil #  Liberalul a dezvăluit și că sondajul de opinie comandat la București va identifica temele prioritare pentru piteșteni

În cadrul conferinţei de presă a PNL Argeş, consilierul judeţean Narcis Sofianu a anunţat oficial că a rămas singurul candidat la Primăria Piteşti, în competiţia internă. Însă cu o condiţie: „dacă n-o să ies, Doamne fereşte, dezastruos în sondaj”, după cum a declarat însuşi consilierul.
Narcis Sofianu a explicat şi contextul în care a rămas unicul candidat din partea PNL Argeş pentru funcţia de primar al Piteştiului, după retragerea din competiţia internă a consilierul judeţean Marius Postelnicescu şi consilierilor locali Mihai Tudor şi Tiberiu Avrămescu. „Au fost nişte şedinţe ale Comitetului Executiv Judeţean, au fost nişte consultări şi toţi patru am fost întrebaţi dacă înţelegem să mergem mai departe în etapele propuse de conducerea naţională a partidului. Ceilalţi nu s-au retras în scris, trebuiau să facă pasul următor în scris. Adică trebuia să fiu însoţit de unul sau de ceilalţi colegi la Bucureşti, unde am fost chemaţi să discutăm etapa a doua care privea desemnarea candidatului pentru funcţia de primar”, a mai spus consilierul judeţean. Sofianu a mai vorbit şi despre sondajului de opinie care urmează să se facă în rândul alegătorilor, deşi în cursă a rămas un singur candidat: „Se doreşte să ştim de unde plecăm din punct de vedere electoral la acest moment şi mai cu seamă, cel mai mult ne interesează în studiul sociologic care face parte din acest sondaj sunt temele de interes pentru piteşteni, pe care noi le cunoaştem. Importante sunt temele, dar şi repartiţia temelor de interes. Vrem să ştim şi importanţa care este acordată acestor teme, pe categorii ocupaţionale şi categorii de vârstă, pentru a şti exact ce îşi doreşte în mare profilul fiecărui piteştean, de la administraţia publică locală. Cel mai important pentru studiul sociologic vor fi temele de interes pentru piteşteni, priorităţile pe care piteştenii le apreciază la nivelul comunităţii în care trăiesc, priorităţi care vor fi analizate pe baza unui studiu sociologic, atât din punct de vedere al ocupaţiei respondenţilor, al vârstei şi aşa mai departe. Din partea filialei Argeş pentru sondaj la nivel naţional, pentru şedinţa de birou naţional care a avut loc luni, la Bucureşti am fost înaintat ca propunere, urmând ca numele meu şi al altor colegi care candidează pentru funcţia de primar în alte municipii reşedinţă de judeţ din ţară să fim aprobaţi în şedinţa Consiliului Naţional din luna decembrie”, a mai spus liberalul Sofianu.
I.H.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii