ACUM! Accident în Pitești! Două autoturisme s-au ciocnit pe Calea Drăgășani

de | 3.05.2022 10:35 | Actualitate, Home

Accident între două autoturisme pe Calea Drăgășani din municipiul Pitești. Traficul în zonă se desfășoară îngreunat.. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit o altă mașină care se deplasa regulamentar. Deocamdată, nu se cunoaște dacă sunt persoane rănite în urma evenimentului rutier, iar la fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru acordarea primelor îngrijri medicale în caz de nevoie.

Citește și: S-a predat amplasamentul proiectului pentru modernizarea Spitalului de Pediatrie

„Pompierii de la Detașamentul Pitești intervin pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier între două autoturisme,  pe calea Drăgășani. La locul evenimentului au fost alocate două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat” , informează ISU Argeș.

Foto: arhivă

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed