Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

Actrița Rona Hartner a pierdut lupta pentru viață

În ciuda optimismului pe care îl afișa în ultimele luni pe pagina de socializare, Rona Hartner a pierdut lupta pentru viață. Actrița a decedat în urmă cu puțin timp!

Actrița Rona Hartner a pierdut lupta pentru viață

Artista și-a trăit ultimele momente alături de familie, iar anunțul trist a fost făcut de sora ei, Rinda Hartner!

„Rona Hartner a fost lumină, a fost flacără! Nu i-a fost frică de nimic, nu i-a fost frică să moară, nu i-a fost frică să trăiască! S-a așternut pacea peste sufletul ei iar noi rămânem cu ochii spre cer pentru că încă o stea se va aprinde în veșnicie!”, este unul dintre mesajele care au început să curgă pe pagina ei de Facebook.

Citește și (Video) Ultimul drum al lui Condoruș Stavaste. Funeralii impresionante, în sunetul asurzitor al sirenelor Poliției Locale

Rona Hartner a fost fiica unui inginer proiectant și a unei economiste. Din 1979 până în 1991 a învățat la școala germană din București. Rona Hartner este de origine germană pe linie paternă, și română pe linie maternă. În anul 1991 începe studiul la Școala de Muzică Titu Maiorescu, iar începând cu anul 1992 începe să studieze la Academia de Teatru și Film din București.

Patru ani mai târziu, regizorul francez Tony Gatlif îi acordă rolul principal în filmul Gadjo dilo – Străinul nebun, care s-a filmat în România. Pentru această prestație, Rona a primit Leopardul de aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

Tot în 1996 evoluează cu succes în co-producția franco-română Asfalt-Tango regizată de Nae Caranfil.

În 1997 a plecat în Franța, unde a jucat în thrillerul Nekro regizat de Nicolas Masson. În 1998 a revenit în țară pentru a juca în filmul Dublu extaz al lui Iulian Mihu, potrivit Wikipedia.

La începutul anului 1999, actrița Rona Hartner a fost acuzată de către președintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, că ar fi întreținut relații amoroase cu președintele României, Emil Constantinescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...