Web Analytics

Activități preventive desfășurate de jandarmi și polițiști la unități școlare din Argeș 

de | 23.10.2020 18:26 | Actualitate

În această săptămână, jandarmii și polițiștii argeșeni au continuat seria activităților cu caracter preventiv, de această dată la Liceul Tehnologic Dacia din Pitești și la Școala Gimnazială Micești, unde au purtat discuții cu cei tineri și au avut ocazia să le prezinte acestora consecințele faptelor antisociale.

Jandarmii la Liceul Dacia

„Aceste acțiuni au fost bine primite, atât de corpul profesoral, cât și de elevi, care ne-au invitat să revenim în unitatea lor de învățământ.
Având în vedere perioada prin care trecem cu toții, jandarmii le-au transmis elevilor comportamentul și atitudinea pe care trebuie să o adopte pentru a preveni situațiile de risc, și le-au prezentat regulile de bază în ceea ce privește măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV2”, au transmis reprezentanții IJJ Argeș într- un comunicat de presă.

Polițiștii, activitate preventivă cu elevii

Polițiștii, de vorbă cu elevii de la Liceul Dacia, Pitești

Și joi, 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate preventivă cu liceeni din cadrul Liceului Tehnologic ,,Dacia” din Pitești.
„La activitate au luat parte 30 de elevi din clasa a IX-a, în condițiile de distanțare specifice măsurilor de prevenire a infectării cu coronavirus, fiind abordate teme de discuție pentru prevenirea delicvenței juvenile, a victimizării, precum și prevenirea absenteismului școlar”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Surse foto: IPJ si IJJ Argeș

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii