Activități preventive desfășurate de jandarmi și polițiști la unități școlare din Argeș 

de | 23.10.2020 18:26 | Actualitate

În această săptămână, jandarmii și polițiștii argeșeni au continuat seria activităților cu caracter preventiv, de această dată la Liceul Tehnologic Dacia din Pitești și la Școala Gimnazială Micești, unde au purtat discuții cu cei tineri și au avut ocazia să le prezinte acestora consecințele faptelor antisociale.

Jandarmii la Liceul Dacia

“Aceste acțiuni au fost bine primite, atât de corpul profesoral, cât și de elevi, care ne-au invitat să revenim în unitatea lor de învățământ.
Având în vedere perioada prin care trecem cu toții, jandarmii le-au transmis elevilor comportamentul și atitudinea pe care trebuie să o adopte pentru a preveni situațiile de risc, și le-au prezentat regulile de bază în ceea ce privește măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV2”, au transmis reprezentanții IJJ Argeș într- un comunicat de presă.

Polițiștii, activitate preventivă cu elevii

Polițiștii, de vorbă cu elevii de la Liceul Dacia, Pitești

Și joi, 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate preventivă cu liceeni din cadrul Liceului Tehnologic ,,Dacia” din Pitești.
“La activitate au luat parte 30 de elevi din clasa a IX-a, în condițiile de distanțare specifice măsurilor de prevenire a infectării cu coronavirus, fiind abordate teme de discuție pentru prevenirea delicvenței juvenile, a victimizării, precum și prevenirea absenteismului școlar”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Surse foto: IPJ si IJJ Argeș

Acest articol este despre: arges,jandarmi,Liceu Dacia,pitesti,politisti

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...