Web Analytics
scris miercuri, 01.06.2022

Activități dedicate Zilei internaționale a Copilului la sediul APP Argeș

Copiii din județ au fost invitați de  Alianța pentru Patrie Argeș să realizeze desene în creion, tuș sau acuarelă, pe tema ”Familia mea”. Cei care au transmis creațiile artistice pe e-mail sau le-au depus direct la sediul organizației din strada Târgul din Vale, nr. 18, vis-a-vis de Rectoratul Universității din Pitești, au fost premiați. Toți participanții la eveniment s-au bucurat de cadouri și dulciuri, oferite în dar pentru a le răsplăti efortul și a celebra împreună data de 1 Iunie.

Activități dedicate Zilei internaționale a Copilului la sediul APP Argeș

Citește și: La Târgul de promovare a Muscelului. Prințul Nicolae a gustat țuică cu ”spânzuratul”

”Zilele acestea ne-au vizitat și bucurat cu prezența la sediul APP Argeș, copii de toate vârstele cu lucrările lor de desen. Toate lucrările copiilor participanți au fost expuse la sediul APP Argeș ca să ne înveselească mediul de lucru și fiecare copil a primit cadouri.”, transmit reprezentanții APP Argeș.

Citește și: Şeful IPJ Argeş nu are noroc la şoferi. Şi actualul şofer al comandantului Marian Badea a avut probleme penale

Acțiunea de Ziua internațională a Copilului a organizației APP Argeș nu s-a rezumat doar atât. Surpriza cea mare a constat într-o excursie într-un parc de aventură din comuna Bascov. Membrii partidului le-au făcut o surpriză frumoasă și micuților care beneficiază de serviciile asociației ”Zâmbete Colorate”. Astfel, aceștia i-au dus la parcul de aventură ”La liane!” din comuna Bascov, acolo unde au explorat traseele antrenante și s-au distrat pe cinste.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *