Activitate preventiv-educativă desfășurată de jandarmii argeșeni

de | 17.06.2022 10:35 | Actualitate

Jandarmii argeșeni desfășoară periodic activități preventiv-educative în instituțiile de învățământ din județul Argeș, cu scopul de a crește gradul de siguranță a cetățenilor și de a preveni faptele antisociale în zona instituțiilor școlare.

Astfel, joi, 16 iunie, jandarmii au mers la Școala Postliceală Sanitară ”Christiana” Pitești, unde le-au vorbit celor prezenți, despre diferite aspecte referitoare la normele de conviețuire socială, precum și ce trebuie făcut pentru a nu deveni victimă a faptelor antisociale și consecințele pe care le pot avea aceste fapte asupra lor.

Citește și: Familie de ucraineni, blocată pe un drum forestier din Argeș. A intervenit Jandarmeria

„Nu am fost singuri în acest demers și am avut parteneri la această activitate reprezentanți ai A.N.I.T.P. – C.R. Pitești care au prezentat teme referitoare la prevenirea traficului de persoane.

Jandarmeria Argeș are o prezență activă în cadrul instituțiilor de învățământ de pe raza județului Argeș, astfel că activitățile vor continua și în perioada următoare, având în vedere că urmează examenele de bacalaureat.”, transnmite Jandarmeria Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.