Web Analytics
scris miercuri, 24.12.2014

Acţiunile Electroargeş au crescut după moartea lui Chelu

Deși perceput ca un tip fără scrupule gata oricând să folosească metode de tip mafiot pentru a-și atinge scopurile, Cătălin Chelu este regretat de angajații Electroargeș, una dintre multele societăți românești preluate și controlate de acesta de-a lungul timpului prin mijloace mai mult sau mai puțin ortodoxe. „În fabrică este o atmosferă de tristețe. Indiferent de ce s-a spus despre Cătălin Chelu și de problemele lui cu Justiția, nouă ne-a mers bine de când ne-a preluat. Fabrica a mers, oamenii au avut de lucru. și-au luat salariile, de ceva vreme ne-a adus un director nou, tânăr care a făcut ca lucrurile să meargă și mai bine, totul era în regulă”, ne-a declarat liderul sindical Florin Mihai.

Acţiunile Electroargeş  au crescut după moartea lui Chelu

Compania, evoluție pozitivă la Bursă

De regulă, bursa marchează imediat un șoc negativ suferit de o companie printr-o corecție negativă a cotațiilor pentru acțiunile acesteia. Paradoxal însă, anunțul morții lui Cătălin Chelu nu numai că nu a tras în jos acțiunile Electroargeș ci le-a găsit pe acestea într-un trend ascendent, tendință care s-a păstrat și în zilele următoare. De altfel, în anul 2013 acțiunile producătorului de electrocasnice din Curtea de Argeș au fost printre cele mai profitabile din ringul Bursei de Valori București, cine a mizat pe ele putând marca și profituri de peste 60% la final de an. Cert este că evoluția pozitivă a societății la Bursă în ciuda morții patronului demonstrează că aceasta este una stabilă.

Începe bătălia pentru Electroargeș

Referitor la viitorul fabricii, liderul sindical Florin Mihai ne-a spus că „ar fi păcat ca lucrurile să se schimbe în rău. Acum suntem cu toţii în aşteptare să vedem ce se va întâmpla. Cătălin Chelu nu a avut doar o căsnicie, are mai mulţi copii, sunt fostele soţii, probabil că familia, aceşti urmaşi vor decide ce urmează. Pe de altă parte mai este şi Dumitru Tudor care avea mai multe procese cu Chelu şi care acum anunţă că el va prelua fabrica. Vom vedea. Să sperăm că totul se va termina cu bine pentru societate şi pentru angajaţii ei.”
Florin Silvestru

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...