Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Acțiuni în trafic ale polițiștilor rutieri piteșteni. S-a lăsat cu amenzi

În ziua de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere pe drumurile aflate în competență și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. În urma activităților, polițiștii rutieri piteșteni au constatat 67 de abateri la regimul rutier ce au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 13.035 de lei, fiind aplicate și măsurile complementare de reținere a 7 permise de conducere.

Acțiuni în trafic ale polițiștilor rutieri piteșteni. S-a lăsat cu amenzi

Citește și Argeș: Reținut după ce a încălcat obligațiile impuse prin ordin de protecție

Dintre sancțiunile ce au prevăzută măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație, cinci au fost ca urmare a depășirii regimului legal de viteză (cu viteze cuprinse între 112 și 134 de km/h) și una ca urmare a consumului de alcool (0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Poliţiştii Biroului Rutier Pitești continuă acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *