Acţiunea în instanţă împotriva lui Daniel Constantin, confirmată de ANAF

de | 3.03.2017 12:56 | Actualitate

daniel constantin supranumit piticul lui felix se pregateste sa plece din alde ALDE

Sunt tot mai multe zvonuri potrivit cărora în perioada imediat următoare am putea asista la o poprire din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) pe conturile copreşedintelui ALDE, Daniel Constantin, vicepremier şi ministru al Mediului!  Acțiunea ar viza recuperarea unei părți din prejudiciul din dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru prejudicierea ICA.

ANAF a confirmat că există o acţiune în instanţă formulată împotriva lui Daniel Constantin, însă a respins informaţiile legate de poprirea conturilor sale, potrivit unui comunicat de presă.

În 2007-2008,  Daniel Constantin a împrumutat de la Dan Voiculescu 295.000 de euro. La data de 8 august 2014, Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare şi plata prejudiciului de aproape 60 de milioane de euro. Între timp, ANAF-ul a vândut mai multe imobile, aflate în proprietatea familiei Voiculescu. Pe 27 februarie 2017, Fiscul a deschis un proces la Buftea, având ca obiect „validare poprire menţinere poprire”, în care Dan Voiculescu are calitatea de „debitor”, iar Daniel Constantin pe cea de „Terţ poprit”. Sursă foto: ZiareLive.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii