Web Analytics

Acte de vandalism la Mioveni. Stâlpi de iluminat ornamental, rupți

de | 1.04.2022 12:30 | Actualitate

Mai mulți stâlpi de iluminat ornamental au fost rupți, la Mioveni. Poliția Orașului și Poliția Locală caută autorul distrugerilor, pentru a fi tras la răspundere, conform legilor în vigoare.

Mai mulți stâlpi de iluminat ornamental au fost din nou rupți în cursul zilei de ieri, pe Bulevardul Dacia, în zona blocului S1. În această zonă intervenim foarte des pentru repararea stâlpilor care cad pradă actelor de vandalism, fiind nevoiți să îi reparăm sau să îi înlocuim în repetate rânduri.

Citește și:Bărbat bătut într-o benzinărie din Argeș

Eforturile pe care administrația publică locală, prin societatea noastră le depune pentru a crea un mediu plăcut pentru dumneavoastră sunt zădărnicite de unele persoane care nu au respect față de banul public și distrug periodic mobilierul stradal, instalațiile de iluminat ornamental sau coșurile de gunoi, producând astfel importante pagube materiale.

Împreună putem stopa acest fenomen, prin implicarea activă a dvs., a celor care au înțeles că civilizația la care aspirăm, începe cu fiecare dintre noi.Facem un nou apel la cetățenii de bine, să ia atitudine împotriva celor care produc pagube în spațiul public, și să înștiințeze imediat Poliția Locală Mioveni, la telefon 0348/445.855.”, au transmis reprezentanții SeDC Mioveni.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *