Web Analytics
scris joi, 06.06.2024

Accidentul de la 2 mai. Șoferul drogat Vlad Pascu rămâne în arest încă 30 de zile

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, după ce Tribunalul Constanţa i-a respins, joi, contestaţia la decizia Judecătoria Mangalia de săptămâna trecută prin care fusese îi respinsă cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Hotărârea este definitivă.

Accidentul de la 2 mai. Șoferul drogat Vlad Pascu rămâne în arest încă 30 de zile

„În baza art. 4251 alin.7 pct.1 lit.b C.p.p. în referire la art. 206 C.p.p. şi art. 242 alin. 2 C.p.p. respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad.., împotriva încheierii din data de 31.05.2024, pronunţată în dosarul nr. 4989/254/2023/a13 al Judecătoriei Mangalia. În baza art. 275 alin.2 C.p.p. obligă inculpatul Pascu Matei Vlad, la plata sumei de 600 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, se arată în minuta Tribunalului Constanţa.

Citește și: Silvestru Șoșoacă, sub control judiciar pentru falsificarea semnăturilor la depunerea candidaturii la europarlamentare

În 19 august 2023, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi. Pe 11 octombrie 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au anunţat că inculpatul Vlad Pascu, din Bucureşti, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...