Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Pitești și Mioveni

de | 21.02.2019 11:27 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore echipajele SMURD au gestionat 29 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în alte trei situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Egalității, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului a rezultat o victimă: o fată de 18 ani, pasageră într-unul dintre autoturisme, care prezenta traumatism cranio-facial și escoriații. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital. Alte două persoane aflate în autoturism au refuzat evaluarea medicală și transportul la spital.

De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în localitatea Mioveni, cartier Colibași, la un accident rutier produs între un autoturism și un microbuz. În urma accidentului a rezultat o victimă: o femeie de 50 de ani, pasageră în microbuz, care prezenta suspiciune de fractură la mâna stângă și dureri intercostale. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii