Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Pitești, Albota și Arefu

de | 9.04.2019 11:13 | Actualitate

 

În cursul zilei de ieri, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Calea Câmpulung, la un accident rutier produs între un autoturism și un autocamion. În urma accidentului, șoferul autoturismului, o femeie de 46 de ani, prezenta traumatism cranio-facial minor. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Albota, la un accident rutier în care un autoturism s-a răsturnat. În urma accidentului au existat două victime, una a refuzat transportul la spital (un bărbat de 64 de ani), iar cea de-a doua, un tânăr de 14 ani, a fost preluată de un echipaj al Ambulanței.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Arefu, la un accident rutier produs între un autoturism și un scuter. În urma accidentului, șoferul scuterului, un bărbat de 26 de ani, prezenta suspiciune de fractură la piciorul stâng. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii