Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Coșești, Valea Mare Pravăț și Topoloveni

de | 4.02.2019 11:07 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 36 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în alte patru situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Coșești, la un accident rutier pietonal, în urma căruia au rezultat două victime și anume o femeie de 43 de ani, cu suspiciune de fractură costală și escoriații, care a fost preluată de SMURD și transportată la spital și un băiat de 8 ani, cu escoriații și dureri de cap, care a fost predat unui echipaj al Ambulanței.

De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Valea Mare Pravăț, sat Nămăiești, la un accident rutier în care un autoturism s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferul, un bărbat de 29 de ani, a fost extras de către martori și preluat, ulterior, de ambulanța SMURD, întrucât prezenta suspiciune de fractură de bazin. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Topoloveni, strada Calea București, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, au rezultat două victime (șoferii celor două autoturisme), care au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat transportul la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii