Web Analytics

Accidente rutiere cu 8 victime în Pitești și Cotmeana

de | 9.09.2020 18:06 | Actualitate

 

Echipajele SMURD au gestionat în ultimele 24 de ore 31 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în trei situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Pompierii argeșeni au intervenit cu trei ambulanțe SMURD și trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor și acordarea îngrijirilor medicale, la patru accidente rutiere în localitățile Pitești și Cotmeana.

În cele patru cazuri au fost implicate patru autoturisme, două auto-utilitare, un autobuz (călători) și un TIR. În localitatea Pitești, două autoturisme s-au ciocnit, iar în alte două situații, celelalte autoturisme s-au ciocnit cu o auto-utilitară și un autobuz.

Evenimentele s-au soldat cu două victime care acuzau dureri la membrele inferioare și atac de panică. De asemenea, în localitatea Cotmeana, evenimentul s-a produs între un TIR și o auto-utilitară, provocând doar daune materiale.

Dintre cele 8 victime, doar două au primit îngrijiri medicale și doar una a fost transportată la spital. Celelalte victime au refuzat îngrijirile medicale și transportul la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii