Web Analytics

Accident rutier cu trei victime în centrul Piteștiului

de | 12.07.2019 12:09 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore echipajele SMURD au gestionat 24 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în patru situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, bulevardul Republicii, la un accident rutier produs între două autoturisme și în urma căruia au rezultat trei victime, doi bărbați și un băiat.

Echipajul de pompieri a acționat pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, iar echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 25 de ani (pasager), ce prezenta traumatism cranio-cerebral, escoriații și dureri la nivelul gâtului, ulterior acesta fiind transportat la spital. De asemenea, îngrijiri medicale au primit și un băiat de 17 ani (pasager), care prezenta traumatism și escoriații abdominale și unul dintre șoferi în vârstă de 25 de ani, ce prezenta traumatism toracic, escoriații la nivelul pieptului. Aceștia din urmă au refuzat transportul la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii