Web Analytics

Accident rutier cu șase victime în Pitești. O persoană a decedat

de | 14.06.2019 13:36 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 28 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în trei situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și două echipaje SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, pe strada Gheorghe Șincai, la un accident rutier produs între două autoturisme, în urma căruia au rezultat șase victime.

Echipajul de pompieri a asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor și descarcerarea a două victime aflate în unul dintre autoturisme (două femei: una aflată în stop cardio-respirator, cealaltă semiconștientă). După extragere, femeii aflate în stop cardio-respirator i s-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

În mașina descarcerată se aflau 4 persoane (șoferul și 3 pasagere), iar în celălalt 2 persoane (șoferul și o pasageră). Trei dintre victime (femei) au fost preluate de către echipajele Ambulanței, iar șoferul autoturismului descarcerat, un bărbat în vârstă de 70 de ani, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD. Șoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident a refuzat transportul la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii