Web Analytics

Accident rutier grav pe Transfăgărășan! Un bărbat și un copil – transportați de urgență la spital

de | 15.08.2022 18:57 | Actualitate, Home

Un accident rutier grav a avut loc, luni, pe Transfăgărășan, între Cârțișoara și Bâlea Cascadă. Un copil de 9 ani și un bărbat în vârstă de 54 de ani au fost răniți, după ce o mașină și o motocicletă s-au ciocnit violent.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj SMURD al Punctului de Lucru Avrig (Sibiu). Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui minor în vârstă de nouă ani, conștient care este transportat la CPU Luther – având un traumatism la membrul inferior. 

Citește și: Incident la ceremoniile de Ziua Marinei din Portul militar Constanţa – Slujba religioasă oficiată de ÎPS Teodosie, întreruptă de organizatori

De asemenea, la locul accidentului s-a deplasat și un echipaj SAJ, care a transportat la UPU Sibiu pentru îngrijiri medicale, un bărbat de 54 de ani.Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la locul evenimentului rutier produs pe DN 7C, Transfăgărășan, între Cârțișoara și Bâlea Cascadă.

Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism, în timp ce conducea autoturismul spre Cârțișoara, din cauze ce urmează a se stabili, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus.

Citește și: Şi patronul de la Spitalul „Sf. Nicolae” a căzut în plasa falsului călugăr de la Athos

Conducătorul motocicletei, bărbatul în vârstă de 54 de ani, și un minor în vârstă de 9 ani, pasager pe moto, cetățeni străini, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți. Autoturismul era condus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Teleorman. Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Traficul în zonă se desfășoară alternativ.

FOTO: antena3.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii