Web Analytics

Accident rutier cu două persoane decedate în Curtea de Argeș

de | 10.12.2018 15:01 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit la 32 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 4 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj de prim ajutor cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeș și două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță, au intervenit în localitatea Curtea de Argeș, strada Râmnicu Vâlcea, la un accident rutier cu descarcerare, între un autoturism și un tir, în urma căruia au rezultat cinci victime, din care patru încarcerate.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 25 ani, găsit pe carosabil, cu politraumatism cerebral deschis acut, traumatism gamba dreaptă și genunchi stâng. I s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la CPU Curtea de Argeș de autospeciala SMURD.

De asemenea, la fața locului a fost găsit un bărbat în vârstă de 62 ani, pasager pe locul din dreapta spate, preluat de echipajul SAJ, care a fost declarat decedat la Spitalul Curtea de Argeș și un bărbat în vârstă de 23 ani, șofer, preluat de echipajul SAJ și declarat decedat.

Printre victime s-au mai numărat un bărbat în vârstă de 52 ani, pasager pe locul din stânga spate, cu multiple traumatisme la cap și membre inferioare, căruia i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la CPU Curtea de Argeș de echipajul SAJ și un bărbat în vârstă de 27 ani, pasager pe locul dreapta față, care a fost preluat de echipajul SAJ.

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru degajarea celor patru victime din autoturism utilizând echipamentele din dotare. Totodată, au fost îndepărtate materialele combustibile din apropierea autoturismului şi au fost decuplate bateriile de acumulatori.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii