Web Analytics
scris luni, 19.11.2018

Accident rutier cu descarcerare în comuna Bascov

Echipajele SMURD au intervenit în ultimele 24 de ore la 25 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Accident rutier cu descarcerare în comuna Bascov

Ieri, în jurul prânzului, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj cu autospeciala pentru descarcerare, un echipaj cu ambulanţa SMURD pentru terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în comuna Bascov, pe DN7, la un accident rutier între trei autovehicule, cu descarcerare, în urma căruia au rezultat patru victime (conştiente).

Echipajul pentru descarcerare a intervenit pentru degajarea unei persoane de sex feminin în vârstă de 50 de ani, din autoturismul marca Opel care se afla răsturnată pe partea dreaptă, victima a fost descarcerată prin decopertarea pavilionului cu utilajele din dotare.

Echipajul cu ambulanţa SMURD pentru terapie intensivă mobilă a acordat prim ajutor victimei descarcerate și transportat la spital. Echipajul de pompieri a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Distribuie!

0 Comentarii