Web Analytics

Accident rutier cu minori în localitatea Drăganu

de | 2.08.2018 11:57 | Actualitate

Echipajele SMURD au intervenit în ultimele 24 de ore la 21 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 9 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj cu autospeciala pentru descarcerare şi un echipaj cu ambulanţa SMURD pentru terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Drăganu, DN7, la un accident rutier, fără descarcerare, în care autoturismul a părăsit partea carosabilă.

În urma acestuia, au rezultat patru victime, dintre care doi minori, toate conștiente. Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a acordat primul ajutor unui adult și unui minor, care prezentau contuzii minore și a transportat la spital a treia victimă, adult de sex feminin, care prezenta traumatism toraco-lombar și hematom partea stangă. Cea de-a patra victimă a fost preluată de către un echipaj SAJ care i-a acordat primul ajutor și a transportat-o la Spitalul de Pediatrie Pitești.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii