Accident pe Calea Depozitelor! Un motociclist este RĂNIT!

de | 5.11.2021 13:14 | Actualitate, Home

Un accident rutier în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism a avut loc în urmă cu puțin timp, pe Calea Depozitelor din municipiul Pitești.

CITEȘTE ȘI: KTM 1290 SUPER ADVENTURE R, regele aventurii enduro

Din primele informații, aflăm că motociclistul a avut nevoie de îngrijri medicale din partea echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș. Pompierii argeșeni veniți la fața locului pentru a interveni au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

 

Sursa foto: www.argesplus.ro 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed