Web Analytics
scris duminică, 22.10.2023

Accident mortal în Argeş! Impactul i-a fost fatal unei pasagere de 69 de ani!

Un eveniment rutier cu urmări foarte grave s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 21 octombrie, în Argeş. Este vorba despre un accident care a avut loc într-o intersecţie la Rociu, acolo unde au fost implicate două autoturisme.

Accident mortal în Argeş! Impactul i-a fost fatal unei pasagere de 69 de ani!

Citeşte şi: Spectatorul de la Raliul Lerești a murit. Competiția s-a anulat

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, un bărbat de 62 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DJ 703B, dinspre Costești spre Oarja, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din Mioveni, ce se deplasa pe DJ 503, dinspre Pitești spre Ștefan cel Mare.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş, în urma impactului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 69 de ani, din Beleți-Negrești, pasageră în spate în primul autoturism.

De asemenea, au suferit leziuni conducătorul primului autoturism, respectiv barbatul de 62 de ani, din Mioveni, precum și ceilalți doi pasageri din același autoturism, respectiv pasagera din dreapta, o femeie de 58 de ani, din Mioveni, precum și un pasager din spate, bărbat de 71 de ani, din Beleți-Negrești.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Conform precizărilor ISU Argeş, ceilalţi trei răniţi (doi bărbaţi şi o femeie) au fost preluaţi de echipajele medicale SMURD și SAJ.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *