ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ! Două persoane au decedat în urma impactului

de | 11.01.2021 12:19 | Actualitate

Două persoane au murit, luni, în urma coliziunii produse pe DN 7, în zona localităţii argeşene Dumbrăveni, între două autoturisme şi un autocamion încărcat cu butelii de oxigen.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, a avut loc o coliziune între două autoturisme şi un autotren, soldată cu două persoane decedate şi una rănită.

CITEȘTE ȘI…Argeșean reținut pentru tentativă de omor. Și-a lovit fratele cu un topor

IPJ Argeş precizează că autocamionul este încărcat cu tuburi de oxigen, o parte dintre acestea ajungând pe partea carosabilă. Agenţii Serviciului Rutier Argeş asigură un perimetru de siguranţă, pentru intervenţia pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

## Traficul este blocat în zonă

DN 7 a fost blocat, traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind deviat prin Curtea de Argeş, pe DN 7C şi DN 73C.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii