Web Analytics

ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ!

de | 13.10.2021 23:11 | Actualitate

UPDATE: Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Cicănești, care a coborât de la volanul unui autocamion (cu care anterior, se deplasare din direcția Curtea de Argeș spre Baraj Vidraru), în împreurări care vor fi stabilite din cercetări, a fost accidentat de un autoturism, care se deplasa din direcție opusă, condus de un bărbat de 42 de ani, din Cicănești.
Victima a fost resusciată, ulterior fiind declarat decesul la unitatea medicală la care a fost transportat.

CITEȘTE ȘI: Campanie de vaccinare fără programare, la Mioveni!

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, în cauză fiind anunțați reprezentanții I.T.M., iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

Știrea inițială
Pieton accidentat grav pe DN 7C, în localitatea Albeștii de Argeș! Victima este în stare foarte gravă. Polițiștii Secţiei de Poliție Rurală din Albeștii de Argeș sunt la fața locului pentru asigurarea locului faptei, iar politistii Biroului Rutier Curtea de Argeș efectuează cercetări.
Știre în curs de actualizare!

(Foto: descriptiv)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii